نویسنده = علیرضا یدوی
بهبود عملکرد کمی و کیفی کلزا با استفاده از باکتری Pseudomonas fluorescens به همراه کود شیمیایی فسفره

دوره 16، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 153-176

10.22069/ejcp.2023.20606.2533

مژگان صادقی؛ محسن موحدی دهنوی؛ علیرضا یدوی؛ هوشنگ فرجی


تاثیر قارچ مایکوریزا و باکتری حل کننده فسفر بر صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه‌ی لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.) در رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 15، شماره 4، دی 1401، صفحه 39-60

10.22069/ejcp.2023.19247.2438

رقیه تنهایی؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ امین صالحی؛ سمیه رفیعی؛ محمد حمیدیان


تأثیر قطع آبیاری و سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای بر عملکرد و اجزاء عملکرد گلرنگ بهاره در منطقه یاسوج

دوره 11، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 101-112

10.22069/ejcp.2018.12308.1952

عیسی مقصودی؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ حمیدرضا بلوچی


بهبود عملکرد، درصد روغن و پروتئین کنجد(Sesamum indicum L.) تحت شرایط تنش خشکی با محلول‌پاشی روی و بور

دوره 9، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 163-180

10.22069/ejcp.2016.2962

مرضیه میثاق؛ محسن موحدی دهنوی؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا خادم حمزه