درباره نشریه

مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی به صورت مشترک بین انجمن زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به صورت فصلنامه در 4 شماره در سال منتشر می شود.

مجله الکترونیکی تولید محصولات زراعی به طور مشترک توسط انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به صورت فصلی و در 4 شماره در سال منتشر می شود.مجله الکترونیکی سیاست های دسترسی آزاد تولید محصولات زراعیکلیه مقالات ژورنال دسترسی آزاد است. دسترسی آزاد روشی است برای دسترسی آنلاین رایگان و بدون محدودیت به محصولات تحقیقاتی. این به طور چشمگیری دنیای نشر علمی را تغییر می دهد. ما مفتخریم که گزینه های انتشار انعطاف پذیر را برای محققان ایرانی و بین المللی که مایلند تحقیقات خود را به عنوان دسترسی آزاد در دسترس قرار دهند ، ارائه می دهیم.ژورنال الکترونیکی تولید محصولات زراعی از اصطلاحات ذکر شده توسط Creative Common's Attribution (CC-BY) پیروی می کند تا اصطلاحات استاندارد دسترسی آزاد باشد.