کلیدواژه‌ها = درصد اسانس
تعداد مقالات: 3
1. بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف

دوره 11، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 119-134

الهه مرادی مرجانه؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمود سلوکی


2. بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه خوزستانی(Satureja khuzistanica Jamzad)

دوره 8، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 87-103

احمد نوش کام؛ ناصر مجنون حسینی؛ جواد هادیان؛ محمد رضا جهانسوز؛ کاظم خاوازی؛ علی نظر صالح نیا؛ سمیرا هدایت پور